Life Job Quest in Andalusie

18 t/m 21 mei 2017

 

Weet jij wat je echt wilt in jouw werk?

Ben je op zoek naar het soort werk dat echt bij je past? Wij halen je uit je dagelijkse context, gaan vier dagen uitgebreid met je aan de slag en helpen je jouw vraagstukken in de juiste richting te leiden. Eerst terug naar je basis. Van daaruit stippel je de route uit die je verder brengt in je loopbaan en zet je de eerste stappen. En dit allemaal met gelijkgestemden in de magische en ontspannen omgeving van Malaga.

Na deze krachtige impuls bieden we je bovendien een vervolgtraject met persoonlijke begeleiding. De reis gaat dus gewoon door als je weer terug thuis bent.

;

Inspiratie

Ontwikkel nieuwe en frisse inzichten. Laat je inspireren en ontdek samen met je reisgenoten in een geweldige omgeving

Maatwerk

Zet een stap vooruit met het vraagstuk dat jou bezighoudt

Ontspanning

Ontwikkeling en ontspanning gaan bij ons hand in hand. Wandelen, yoga, massages, muziek en meer

Begeleiding

Professionele coaches met praktijkervaring

Jouw Life Job Quest begeleiders:

Michiel van Buuren en Marja den Boer

Sinds mijn jongste jaren ben ik gefascineerd door mensen en hun zelfontwikkeling. Reizen is voor mij altijd een passie en 2e educatie geweest. En nog steeds. Een aantal jaar geleden heb ik ervoor gekozen deze elementen dus te kiezen als basis voor mijn werk. Omdat dit bij mij past. Ik werk als coach, sparringspartner, workshopleider, en facilitator van inspiratiereizen. Ik doe dit nu voornamelijk vanuit Nederland en Zuid-Spanje. Als ervaren ondernemer met een creatieve geest, weet ik vaak de juiste vragen te stellen. Meer weten? klik hier.

;

Ik werk als trainer, coach en schrijver en ben inmiddels 15 jaar actief in het publieke domein en in het bedrijfsleven. Ooit begon ik als bedrijfskundig academicus met een traineeship. Ik werkte zes jaar in de consultancy, om daarna als trainer aan de slag te gaan. Hoe succesvol ik ook leek, ik liep rond mijn 35e vast. Wat wilde ik nu echt? Wat kon ik?

Een wereldreis per fiets maakte onderdeel uit van deze leerzame periode, waarna ik het roer omgooide en startte met het schrijven van het boek ‘Durven doen wat je raakt’, met diepte-interviews met mensen als Neelie Kroes, Joop van den Ende, Robbert Dijkgraaf, Arnon Grunberg en Wubbo Ockels. Het boek, reeds de vierde druk, leidde tot vele workshops, lezingen en vervolgpublicaties. Daarnaast publiceer ik vrijwel maandelijks diepte-interviews in Happinez. Meer weten? klik hier.

Vind het werk dat bij je past!

Bekijk hier het programma en reis met ons mee!

Interesse in deze reis? neem contact met me op!