Programma Life Job Quest

Vind het werk dat bij je past!

Wat kun je verwachten?

Perfecte mix van ontspanning en ontwikkeling

The Life Job Quest is ervoor om jou in een geweldige omgeving bewuster te maken van wat je graag wilt in je leven en werk. Juist de combinatie van zon, natuur, ontspanning en tegelijkertijd bezig zijn met je toekomst en jezelf ontwikkelen, maakt deze reis tot een unieke ervaring.

Intake

Via een intake verkennen we vooraf eerst jouw vraagstuk. Dit is deels telefonisch, deels schriftelijk. Zo krijgen we maximaal zicht op de leerdoelen die jij stelt, en kunnen wij dit maximaal faciliteren. Bovendien leren we elkaar zo al kennen.

Support

We zorgen ervoor dat jouw reis voorspoedig verloopt en helpen je bij het vinden van de beste vlucht en andere reisvragen. Tijdens je verblijf zorgen we ervoor dat we alle tijd en aandacht voor je hebben. Na je reis hebben we een afsluitend coachingsgesprek om de opbrengst van de trainingsreis verder te verankeren en je te begeleiden bij de volgende stappen.

Resultaat

Na deze training heb jij inzicht in waar je staat, wat jouw obstakels van dit moment zijn en hoe jij deze overwint. Je kent je kwaliteiten en valkuilen. Je hebt zicht op wat je echt belangrijk vindt en kent de weg ernaartoe.

;

Dag 1: Opwarmen

Je gaat aan de slag met een aantal opdrachten waarmee je je vraagstuk verder verkent. Tevens maak je kennis met je reisgenoten. De dag staat verder in het teken van landen en  ontspannen aankomen.

Dag 2: Wie ben ik? En wat wil ik echt?

We ontspannen in de zon. Je krijgt een aantal inspirerende inleidingen en met praktijkgerichte opdrachten verdiep je je huidige situatie en de kwaliteiten die jij in huis hebt. In kleine groepen en door één-op- één coaching vergroot je je zelfkennis, leg je onbewuste kennis bloot en krijg je scherp waar het bij jou echt om gaat. ’s Avonds praten we na en genieten van het Spaanse leven.

Dag 3: Waar wil ik naar toe?

We beginnen de dag met ontspannende oefeningen. En we duiken de natuur in en laten je de schoonheid en magie van de regio ervaren. We werken jouw horizon verder uit en onderzoeken de obstakels die er mogelijk zijn. Je vergroot de moed om keuzes te maken die voor jou kloppen en vergaart kennis over de mindset die nodig is om je doelen te bereiken.

Dag 4: Wat voor acties moet ik ondernemen om verder te komen?

De laatste dag werk je aan concrete stappen om je doelen te verwezenlijken. Niet langer uitstellen, maar in de actiestand! We sluiten af met een oefening waarin we onderzoeken welke ondersteuning je de komende tijd hierbij mogelijk nodig hebt.