Over Life-Travels

Tijd voor rust, ruimte en reflectie?

Life-Travels heeft als doel zoveel mogelijk mensen te inspireren en te begeleiden op hun levensreis. Figuurlijk en letterlijk.

Sinds mijn jongste jaren ben ik gefascineerd door mensen en hun zelfontwikkeling. Reizen is voor mij altijd een passie en 2e educatie geweest. En nog steeds. Ik heb ervoor gekozen deze elementen dus te kiezen als basis voor mijn werk. Omdat dit bij mij past. Inmiddels onderneem ik als coach, sparringspartner, workshopleider, en facilitator van inspiratiereizen. Ik doe dit nu voornamelijk in Nederland en Zuid-Spanje.

Ik ben 15 jaar lang mede-eigenaar geweest van Mano, bureau voor maatschappelijke ontwikkeling en ben ruim 10 jaar geleden één van de initiatiefnemers geweest van een prachtige stichting in Rotterdam, genaamd Hoedje van Papier, waarmee we tientallen organisaties en duizenden mensen een stapje verder hebben geholpen in een leven vol uitdagingen. Ik ben hier erg trots op en hierdoor geleerd dat het mogelijk is van jongs af aan je eigen koers te varen en mijn skills ingezet voor het vergroten van de mogelijkheden voor mensen die dat nodig hebben. Ik ben mijn hele leven ondernemend geweest en kan alle ervaring die ik heb opgedaan, heel goed gebruiken en toepassen bij de begeleiding van mijn klanten en het ontwikkelen van nieuwe projecten met partners.

Klik op een logo voor meer info!

Referenties

Michiel is a very professional and fun ‘sparring partner’ for me as entrepreneur

Since the beginning of Talent for Care, management / leadership program for Dutch young healthcare ‘leaders’, Michiel is involved as ‘life coach’. Michiel has a typical ‘no nonsens’ style of coaching, listens, confronts and inspires our leadership talents to find their own unique way of life. Next to this Michiel is a very professional and fun ‘sparring partner’ for me as entrepreneur, he levels well on strategic issues and doesn’t hesitate to advise or inspire me on more managerial and entrepreneurial level. I really hope and I am confident that Michiel and I will continue working successfully together, no matter where on the world and in life we are.

Jenneke Ewals

Initiatiefneemster Talent for Care, Talent for Care

uiteindelijk heeft het geholpen in mijn zoektocht naar m’n volgende carrierestap

Michiel heeft mij gecoacht als onderdeel van het management traineeship bij Talent for Care. Voor mij erg waardevol, uiteindelijk heeft het geholpen in mijn zoektocht naar m’n volgende carrierestap. Michiel is een fijne coach; luistert en denkt met je mee en bereid eigen ervaringen te delen. Daarnaast altijd bereikbaar voor hulp en denkt graag mee in tools en hulpmiddelen die je verder kunnen helpen.

Pim van de Pavert

Docent Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Rotterdam

Hij is altijd op zoek naar de next step in de ontwikkeling van mensen en teams

Michiel heb ik leren kennen als een prettige samenwerkingspartner tijdens de teamontwikkelingstrajecten die wij samen hebben gegeven voor o.a. de gemeente Rotterdam.
Michiel is een inspirerende communicator, open en transparant, met een prettige drive. Hij is altijd op zoek naar de next step in de ontwikkeling van mensen en teams en daagt zichzelf en anderen daarbij uit om vernieuwende ideeën toe te passen.

Martin Doolaard

Directeur / eigenaar , Natuurlijk Geinspireerd

Dankzij onze sessies weet ik nu beter wat mij drijft en waar ik op werkgebied naartoe wil

Als coach kan Michiel snel de vinger op de zere plek leggen. Dit doet hij door goed te luisteren en snel verbanden te leggen. Op een vriendelijke manier schroomt hij niet om heel eerlijk te zijn en tot denken aan te zetten. Dankzij onze sessies weet ik nu beter wat mij drijft en waar ik op werkgebied naartoe wil.

Roos de Groot

Procesadviseur , Erasmus MC

he effortlessly connects dots, people and experiences making Life for himself and the people he works with into an inspiring adventure

The first thing that comes to mind when I think about Michiel; fun loving personality who lights up the room with his positive energy. Michiel is a great listener, asks the right questions, knows how to motivate you and how to gently play the devil’s advocate when needed. With his contagious enthusiasm, authentic charm and endless curiosity, he effortlessly connects dots, people and experiences making Life for himself and the people he works with into an inspiring adventure. So be aware; with Michiel by your side you will grow as a person, success guaranteed!

Kimberly Gomes

off-road storyteller, ambitious entrepreneur, business, food & lifestyle photographer, Kimberly Gomes Photography

Als ik Michiel mag typeren: enthousiast, analytisch, betrouwbaar en altijd oog voor de menselijke kant

Michiel en ik werkten samen voor het project Rotterdam Unicef Stad. Als ik Michiel mag typeren: enthousiast, analytisch, betrouwbaar en altijd oog voor de menselijke kant. Een creatief ondernemer waarmee het fijn samenwerken is. Ook in de jaren na onze directe samenwerking hielden we contact. Dat leidde altijd tot goede, prettige gesprekken met inhoud.

Hans Post

Projectleider signalering, toeleiding en casusregie (via BRIM) , Gemeente Rotterdam

He knows perfectly well how to create a relaxed atmosphere, whilst maintaining a sharp mind for both him as his coachee.

During the coaching sessions with Michiel, business was always combined with pleasure. Do the things you like, in the way you enjoy them most. That’s probably one of the most valuable insights I’ve gathered around Michiel. He knows perfectly well how to create a relaxed atmosphere, whilst maintaining a sharp mind for both him as his coachee.

Ruben de Neef

Zorgfuturist | Trainer | Dagvoorzitter, Focus Cura / Ruben de Neef