on the road

Irene is 40 jaar en moeder van 2 kinderen. Ze is manager en heeft een drukke baan bij een welzijnsinstelling. Ze merkt al een tijdje aan zichzelf dat het haar moeite kost zich te motiveren voor haar werk. Bovendien weet ze inmiddels dat haar huidige baan, niet meer dat biedt waar ze blij van wordt. Teveel verantwoordelijkheid en teveel klachten van personeel om zich heen, waar ze zelf geen invloed op heeft. Bovendien is haar baas erg veeleisend en ziet hij niet goed hoeveel werk Irene wel niet verzet.

Herkenbaar??

Binnen mijn werk ontmoet ik heel mensen die heel veel van zichzelf eisen. Ze hebben vaak het gevoel hebben niet te voldoen of het niet goed genoeg te doen. Het is hierbij vaak de vraag of dit ligt aan het werk, de baas, de collega’s, etc. of dat de oorzaak van het ongenoegen ergens anders vandaan komt.

Zou het niet goed mogelijk zijn, dat in de loop van de tijd Irene erachter is gekomen dat ze eigenlijk niet meer op haar plek zit, iets anders in de organisatie zou willen of sterker nog, de organisatie als geheel liever achter zich zou willen laten en haar gevoel te volgen en een nieuwe start elders te maken.

Het maken van deze keuzes lijkt zo gemakkelijk, maar als mens zijn we vaak inmiddels voorgeprogrammeerd en worden vaak de meest uiteenlopende redenen gevonden waarom verandering van de huidige situatie heel lastig, zo niet onmogelijk lijkt.

LifeTravels wil iedereen die in die zich herkent in deze situatie graag uitnodigen zichzelf uit te dagen en ons programma te volgen. Dit kan al door ons te volgen. Wekelijks sturen we een inspirerend verhaal met aansprekende voorbeelden van mensen die erin zijn geslaagd hun leven te veranderen op de manier hoe zij dit graag zagen.  en hoe ze daarin zijn geslaagd.

Als deze verhalen je aanspreken, je gecoacht zou willen worden, of jezelf wilt trakteren op een bezinnings/inspiratiereis, neem contact met ons op!